Over hunter

Over Hunter

Hunter, opgericht in 1856, is een vooruitstrevend Brits erfgoedmerk dat bekend staat om zijn iconische Original boot en dat twee Koninklijke Aanwijzingsbevelen van HM The Queen en HRH The Duke of Edinburgh bezit. Het merk heeft een rijke geschiedenis van innovatie en blijft ontwerpen om te beschermen tegen de elementen en te presteren in gevarieerde landschappen.

De wereldwijd erkende Wellington laars werd voor het eerst geïntroduceerd in 1956, met elk paar nog steeds handgemaakt op dezelfde leest uit 28 individuele onderdelen. Al meer dan 160 jaar bouwt Hunter voort op dit erfgoed en breidt de schoenencollectie uit met bovenkleding, tassen en accessoires om te beschermen tegen het weer en te presteren op alle terreinen. Dit omvat de functie-gedreven stukken ontworpen voor outdoor prestaties in zowel landelijke als stedelijke omgevingen.

 

Onze missie om ons milieu en de wereldgemeenschap te beschermen en te verzorgen.

Bij Hunter hebben we een diepe band met de natuur en een geschiedenis geworteld in bescherming. Wij maken al meer dan 160 jaar weerbestendige producten om de buitenwereld vrijer te ervaren, en wij vertrouwen op natuurlijk rubber uit bossen om deze producten te maken. Daarom geloven wij dat het noodzakelijk is dat wij ons steentje bijdragen aan de bescherming van en zorg voor onze planeet en degenen die beïnvloed worden door wat wij doen, zodat we samen het buitenleven kunnen verkennen voor de komende generaties.

Onze pijlers

Bescherm ons milieu

Natuurlijk rubber, afkomstig van bomen, vormt de kern van ons merk. De bescherming van onze bossen en de vermindering van onze impact zijn van fundamenteel belang.

Onze hulpbronnen beschermen

Nu de wereld een kritiek kantelpunt bereikt, willen wij verstandig omgaan met onze hulpbronnen en materialen.

Bescherm onze gemeenschap

Onze mensen en gemeenschappen zijn ongelooflijk belangrijk voor ons. Wij geloven in samenwerking met partners die onze waarden hooghouden om hun veiligheid en welzijn te beschermen.